Avís legal

Propietat del website

Aquesta web està administrada per Ramon Sunyer i Balcells, NIF 39312464J.
C/ Florenci Valls, 14, E-08700 Igualada.(BCN). Email: info@cdnet.cat.

Avís legal sobre l'accès al website

Tots els drets de propietat industrial e intel.lectual de les seus web www.cdnet.cat i www.cdnet.biz, així com dels elements continguts en las mateixa (que inclouen, entre altres , textos, imatges, so, audio, vídeo, diseñs, creativitats i software) pertanyen a CDNET o, en el seu cas, a terceres persones.

El/la usuari/usuària pot visualitzar tots els elements, impresos, copiar-los i emmagatzemar–los en un disc dur del seu ordenador o en qualsevol altre suport físic sempre i quan sigui únic i exclusivament, per l'ús privat, que deixa per tant, de manera prohibida la utilització amb caràcter comercial, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració .

CDNET es reserva el dret a efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al que fa referència a la seva seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que deixa de forma en què aquests apareguin presentats o localitzats.

CDNET perseguirà l’incompliment de les anteriors condicions així com qualsevol utilització no pròpia dels continguts presentats dins de la seva pàgina web, exercint així totes les accions civils i penals que es poden correspondre en el seu dret.

CDNET només autoritza l'ús dels seus continguts en altres pàgines web, amb el tractament de què aquestes ho considerin, sempre i quan es compti amb un previ i exprés consentiment del mateix. En el cas de disposar d’un enllaç d’un hipertext en alguna de les seves pàgines, l’usuari té que saber que està entrant a cdnet.biz i té que percebre en el seu ordenador la seva direcció URL.
Ho vols compartir?

"Des de 1998 oferint serveis personalitzats a les neccessitats específiques de cada client"

Telèfon
938 017 500

Com arribar?
veure a Google Maps

Adreça postal
Florenci Valls, 14
08700 Igualada (bcn)